KONFERENCE

Årets tema | Kvalitet i undervisningen

På Læringsfestival online 2021 har konferencen fokus på kvalitet i undervisningen, herunder trivsel og nye undervisningsformer. Her bliver der både plads til fagnørderi og større samfundsmæssige perspektiver, når forskere, fagfolk og aktuelle keynotes præsenterer gode eksempler fra praksis og kaster lys over trends og tendenser fra dagtilbud til voksen- og efteruddannelse.

Konferencen foregår i 2021 online, og det bliver derfor endnu lettere og mere fleksibelt at deltage. Du kan både deltage i interaktive livesessioner eller tilgå alle sessionerne, som bliver optaget, når det passer dig.

Hvem er konferencen relevant for?

Uanset, hvilket område inden for undervisningssektoren du arbejder med, er der relevant indhold til dig.

Konferencen er i år opdelt i målrettede spor for: dagtilbud, grundskoler, gymnasiale uddannelser, forberedende grunduddannelse (fgu), erhvervsuddannelser, voksen- og efteruddannelser samt et tværgående spor. Derudover et særligt arrangement om ordblindhed.

 

Hvornår

Festivalen åbner kl. 11.00 hver dag, så der er tid til at besøge udstillingen inden konferencen løber af stablen kl. 11:45-17:00. Mere info følger her på siden, når programmet er fastlagt.

Pris

Skoler og uddannelsesinstitutioner kan med fordel købe en institutionsbillet, så alle medarbejdere på institutionen har mulighed for at deltage og tilgå materialet fra konferencen på et senere tidspunkt. Det er også muligt at købe en billet for enkeltpersoner.

For yderligere information om konferencen kontakt da konferenceansvarlige: Eva Ottow og Josephine Steen

 

 

 
;